Øl og Spiritus

Du er her:Hjem->Andre produkter->Øl og Spiritus
  • Er du til en rund Stout med en god lakridssmag, vil du høre englene synge, når du smager denne. Den runde krop og forholdsvis lave bitterhed, kan selv folk, der ikke er stout-elskere nyde denne øl. Bitterheden er i den lave ende og humlesmagen ikke dominerende, men giver et frisk pust til den ellers tunge øltype.
  • En mørk og let bitter Ale, der med sin undertone af lakrids og en smule kant, helt sikkert rammer bredt. Julestemningen breder sig i smagen, når man møder en lille snert af stjerneanis og appelsin. Kåret til den bedste julebryg af det danske folk.
  • En lys boblende øl. Frisk tørstslukker, med let maltfylde. Mild og sødlig smag, med noter af sommerblomster. God til lette retter, fisk eller kransekagen. Kan også nydes iskold på terassen.
  • Bryggen er inspireret af en belgisk mørk kloster øl. Farven er mørk gylden, med en fyldig let brændt smag, af malt og karamel. Humlen er en blanding af tysk og tjekkisk og har en mild bitterhed. Kan serveres til enhver lejlighed, med eller uden mad.
  • Alen, der topper med sin milde, lette maltede smag. Den lysebrune farve står godt til den pikante snert af Cascade humle, som giver den et friskt pust, der matcher den fine runde krop perfekt. En smag der slår gnister.
  • Denne Pale Ale er med sin lidt runde krop, fyldt med en dejlig aroma af tropisk frugt, blåbær og fyrretræ. Bitterheden er lidt over middel, dog uden at være dominerende. Gylden farve med medium krop. Efter kogning er den tilsat Citra og Mosaic humle i rigelige mængder. Det giver en markant duft og smag.
Go to Top