Gavekurve

Du er her:Hjem->Andre produkter->Gavekurve

Skal du bruge en gavekurv, en lille værtindegave eller firmagaver, så har vi noget i alle prisklasser.
Kontakt os gerne for specielle ønsker eller større ordre.

  • Gavekurv
    Læg de produkter i indkøbskurven, som du ønsker lagt i gavekurven. Vi vælger den type og størrelse kurv, der passer bedst til det valgte indhold. Hvis du ønsker et kort med en personlig hilsen, skal du skrive en tekst i feltet.   Skriv I bemærkninger til ordren, hvis du køber produkter ved siden af, der ikke skal pakkes med i kurven.   Prisen inkluderer kurv, evt. silkpapir, træuld, kort og 4 stk. chokolade kugler.
  • Det stærke, det salte og den dejlige øl. Til manden der skal forkæles. Ønsker du et kort med en personlig hilsen lagt ved, skal du blot skrive teksten i feltet.
  • Et udvalg af vores produkter, så du kan sætte lidt ekstra smag på hverdagen. Ønsker du et kort med en personlig hilsen lagt ved, skal du blot skrive teksten i feltet.   Bemærk at produkterne er i mindre størrelser.
  • Forkæl en du holder af med en kurv fyldt med søde sager, så der kan hygges lidt ekstra. Hvis du ønsker et kort vedlagt med en personlig hilsen, skal du blot skrive en tekst i feltet.
  • Dejlig rosé, afslappende te, lækker vingummi og et smukt salt og pebersæt. En fin kurv fyldt med ren forkælelse. Ønsker du et kort med en personlig hilsen lagt ved, skal du blot skrive teksten i feltet.
Go to Top