• Udseende Fremstår i en ren lys farve med gyldne reflektioner og smukke bobler Aroma Bouquetten er blød og med aromaer af modne frugter, citrus og honning.
  Smagsnoter Smagen er frisk, rund og med en velafbalanceret syrlighed. Lang og intens finish og med en elegant eftersmag.
  Passer til Denne vin går perfekt til fisk, skaldyr og lyst kød
  Beskrivelse Denne Cava fra Alcardet er en brut med sødme.
  Denne vin serveres bedst meget kold og er perfekt til at blive serveret i en isspand på terrassen. Optimal serveringstemperatur: 5-7 grader.
 • Udseende Fremstår med en smuk lys pink farve
  Aroma Bouquetten er veldduftende af frugt og blomster.
  Smagsnoter I smagen er den afrundet; god syre med saftige, frugtrige hints.
  Passer til Meget god som aperitif og meget behagelig som en vin, der skal drikkes under hele måltidet. Foreslået med fersk- og saltvandsfisk.
  Beskrivelse Denne skønne rosé med blide bobler er lavet på 55% Corvina, 35% Rondinella, 10% Molinara. Druerne er nøje udvalgt og håndplukket. Efter plukning bliver de presset mildt og gennemgår en langsom fermentering opbrusning i tanke under pres – efter Charmat-metoden. Vinen aldres på flaske i 6 måneder før den frigives til salg.
  Denne Chiaretto fremstår med en smuk lys pink farve. Bouquetten er veldduftende af frugt og blomster. I smagen er den afrundet; god syre med saftige, frugtrige hints.
  Serveringsforslag: Meget god som aperitif og meget behagelig som en vin, der skal drikkes under hele måltidet. Foreslået med fersk- og saltvandsfisk.
  Bedst at drikke som ung. Serveringstemperatur for fuldt ud at nyde den fremragende duft: mellem 8°C og 10°C.

Titel

Go to Top