Ingen julefrokost uden hjemmelavet tunsalat! Denne her er smagfuld, cremet og virkelig lækker! Og så kan den røres sammen på få minutter og pifte ethvert julebord op. Glæd dine gæster – eller dig selv med lidt hjemmelavet luksus og nyd den som en del af julebordet , put den i en sandwich og brug den som en lynhurtig frokost eller anret den på lidt salat og spis den som forret. Mulighederne er mange! Og den smager skønt.

Til 4 pers. skal du bruge:

2 dåser tun i vand
1 lille rødløg
2 spsk creme fraiche
2 spsk mayonaise
1 tsk sennep
1 spsk citronsaft
1 bundt frisk persille
2 spsk kapers
1 tsk rødløg salt
½ tsk friskkværnet peber

Sådan gør du:

1. Dræn tunen for vand og put den i i en skål.
2. Hak rødløget fint og put det i skålen med
tun sammen med de øvrige ingredienser.
3. Rør alt godt sammen og smag til; justér evt. med lidt citronsaft og/eller salt og peber.
4. Anret i en fin skål og servér.