Saltede mandler er en fantastisk lækker og nem lille snack med flere anvendelses- muligheder. Spis dem lige som de er, tag dem med på farten til den lille sult, eller brug dem som topping i salater. De er simple at lave og kan holde sig længe, så lav bare en stor portion. Put dem evt. i små glas og bind et fint bånd om, så kan du bru- ge dem som en personlig lille værtindegave her i juletiden. Himalaya saltet sørger for en fantastisk afrundet og nuanceret smag til de skønne sprøde hapsere.

Det skal du bruge:

100g mandler
1 dl kogende vand
2 spsk. himalaya salt

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 150 grader.
2. Put vandet i en lille skål sammen med saltet
og rør til saltet er opløst.
3. Læg mandlerne i vandet og lad dem trække ca. 20 min.
4. Dræn mandlerne for vand og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
5. Drys med lidt ekstra salt og bag mandlerne 20 min.
6. Lad dem afkøle og nyd.