Lækre, sprøde og nemme pebernødder. Sådan nogle der bare er indbegrebet af juletiden og som man har lyst til at spise mange af! Denne opskrift er både nem og hurtig og virkelig god! Krydderimixet sørger for, at du ikke skal finde ret mange in- gredienser frem og at smagen bliver helt autentisk – præcis som bedstemor lavede dem. Her får I julens bedste, hjemmelavede pebernødder.

Til ca. 100 stk. skal du bruge:

125 g sukker
125 g smør, stuetemeperatur
1/2 dl piskefløde
2 tsk pebernødde blanding
1/2 spsk revet appelsinskal
1 tsk bagepulver
250 g hvedemel

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pisk smør og sukker godt sammen og pisk så fløden i.
3. Tilføj alle øvrige ingredienser og rør godt sammen.
4. Saml dejen ved at ælte færdig på et mel- drysset bord.
5. Tril dejen ud til lange pølser og skær små stykker af ca. 1×1 cm, tril hvert stykke til en pebernød og placér på en bageplade med bagepapir. Du skal nok gøre det af
flere omgange, da alle ikke kan være på én
bageplade.
6. Bag 1 bageplade af gangen i 8-10 min, bare lige til pebernødderne er gyldne.
7. Afkøl og servér.