Måske skal der bages lidt cookies? De her cookies indeholder det bedste fra to verdener; peanut butter og chokolade. De er sprøde udenpå og chewy indeni med små chokoladechunks og knasende salte peanuts. Det er altså et ret herligt mix!
Spis dem til kaffen, lav et hygge-bageprojekt med ungerne eller put dem i små poser med fine bånd og del ud til venner og familie. De er både nemme og hurtige, faktisk klar på bare 30 minutter fra start til slut. Et perfekt lille søndagsprojekt!
Til 12 stk. skal du bruge:
75g smør, stuetemperatur
2 ½ spsk peanut butter med chokolade
50g brun farin
50g rørsukker
1 æg
75g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
50g peanuts
100g mælkechokolade
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pisk smør, peanut butter, farin og rørsukker lyst og luftigt med en håndmixer.
3. Pisk ægget i blandingen.
4. Tilføj mel, bagepulver og vanillesukker og rør godt sammen ved lav hastighed.
5. Hak peanuts og chokolade groft og vend i dejen.
6. Form kugler, hver af ca. 1 spsk størrelse og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand imellem, da de flyder ud.
7. Drys lidt peanuts og chokolade ovenpå cookiesne.
8. Bag 8-10 min til de er gyldne og afkøl derefter på rist. De bliver sprøde, når de er kølede.