Kartoffelsalat på julebordet..? Det kan man sagtens! Denne her er med æbler, ba- con, rødløg og en fantastisk lækker dressing. En enkel salat fyldt med velsmag, knas, friskhed, salt og sødme. Den kan peppe ethvert julebord op og kan serveres til alle typer kød, fisk og fjerkræ.
Til 4 pers. skal du bruge:
200 g bacon i tern
500 g små, kogte kartofler
1 rødt æble
1 rødløg
1 håndfuld frisk purløg
Friskkværnet salt og peber mix
Dressing
2 spsk oliveolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sennep
1/2 spsk flydende honning
Friskkværnet salt
Friskkværnet pebermix
Sådan gør du:
1. Sprødsteg baconen på en pande.
2. Skær kartoflerne i mundrette bidder.
3. Skær æblet i små tern.
4. Hak rødløget fint.
5. Hak purløget fint.
6. Rør dressingen sammen og put den i en skål sammen med bacon, kartofler, æbler, rødløg og purløg. Vend alt godt sammen og drys med lidt salt og peber.
7. Servér.