Ingredienser til 4 personer:

  • 1 lille rødkål
  • 250g svampe, hakkede
  • 150g bacon, skåret i små tern
  • 2 dl fløde
  • 2 spsk Jule Sennep fra Puk’s Delikatesser
  • 1 løg, finthakket
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du:

  1. Skær de yderste blade af rødkålen, og bring en stor gryde med vand i kog. Blanchér rødkålsbladene i 2-3 minutter, indtil de er bløde og nemme at arbejde med. Afdryp dem og lad dem køle lidt af.
  2. Steg baconternene sprøde på en pande, og tilsæt de hakkede løg og svampe. Steg videre, indtil svampene er gyldne og løgene bløde.
  3. Rør fløden i, og lad det simre, til saucen tykner lidt. Smag til med Jule Sennep, salt og peber.
  4. Fordel svampefyldet på rødkålsbladene og rul dem forsigtigt sammen. Læg rullerne med samlingen nedad i et ovnfast fad.
  5. Forvarm ovnen til 180°C og bag rullerne i ca. 20-25 minutter, eller til de er møre.
  6. Server rødkålsrullerne varme og nyd de lækre smagskombinationer, der passer perfekt til en vinterlig eller julet middag