Ingredienser til 4 personer:
- 1 lille rødkål
- 250g svampe, hakkede
- 150g bacon, skåret i små tern
- 2 dl fløde
- 2 spsk Jule Sennep fra Puk’s Delikatesser
- 1 løg, finthakket
- Salt og peber
- Smør eller olie til stegning
Sådan gør du:
- Skær de yderste blade af rødkålen, og bring en stor gryde med vand i kog. Blanchér rødkålsbladene i 2-3 minutter, indtil de er bløde og nemme at arbejde med. Afdryp dem og lad dem køle lidt af.
- Steg baconternene sprøde på en pande, og tilsæt de hakkede løg og svampe. Steg videre, indtil svampene er gyldne og løgene bløde.
- Rør fløden i, og lad det simre, til saucen tykner lidt. Smag til med Jule Sennep, salt og peber.
- Fordel svampefyldet på rødkålsbladene og rul dem forsigtigt sammen. Læg rullerne med samlingen nedad i et ovnfast fad.
- Forvarm ovnen til 180°C og bag rullerne i ca. 20-25 minutter, eller til de er møre.
- Server rødkålsrullerne varme og nyd de lækre smagskombinationer, der passer perfekt til en vinterlig eller julet middag