Burger med lidt indbygget jul….? Prøv denne lækre, perfekt snaskede, vanvittigt læk- re burger med barbercuemarineret kylling, rødkål, syltede rødløg og syltede agurker
– mums for en kombi!
Det behøver ikke tage mange øjeblikke, at trylle denne herlighed frem; barbercue mixet sørger for perfekt smag til kyllingen og resten kan enten købes færdigt eller laves på nul komma dut. Så hyg lidt ekstra om familien eller forkæl dig selv med lidt velsmagende comfortfood på de kølige dage.
Til 4 pers. skal du bruge
4 burgerboller
400 g kyllingebrystfilet
2 spsk Sweet BBQ
1 1/2 spsk olie
Smør til stegning
Lidt syltede agurker
200 g rødkål, fintsnittet
2 håndfulde frisk, blandet salat
1 dl god dressing
Syltede rødløg
2 rødløg
2 dl hvidvinseddike 1/2 dl sukker
1 tsk peberkorn
Sådan gør du:
1. Skær kyllingen i mindre stykker.
2. Rør olie og Sweet BBQ sammen og vend kyllingestykkerne i det. Lad trække en halv times tid.
3. Steg kyllingestykkerne i lidt smør.
4. Lav de syltede rødløg ved at skrælle og skære dem i tynde skiver og put dem i et glas.
5. Giv så eddike, sukker og peberkorn et kort opkog – til sukkeret er opløst og hæld væsken over løgene. Lad dem trække et kvarters tid.
6. Varm burgerbollerne og saml burgerne med salat, kål, kylling, dressing, syltede agurker og rødløg.