Vores salte laves med friske grøntsager, som hakkes fint og derefter saltes med en grov salt fra Korsika. Salten trækker i grøntsagsmassen i flere måneder, før den tørres ved meget lave temperaturer. På denne måde bevares både smag og farve, og vi bruger hverken kunstig smag, farve eller konserveringsmidler.
Vores Røget Salt er røget efter de gamle bornholmske traditioner. Vi bruger primært bøgetræ og rødel. Der er ikke tilsat røgsmag
-
Lavet med friske chilipebre og en middelhavs salt fra Korsika. Velegnet som bordsalt, til kød og al slags mad.
-
Pink Himalaya salt med naturlige mineraler. Velegnet som bordsalt og til al slags mad.
-
Lavet med friske hvidløg og en middelhavs salt fra Korsika. Velegnet som bordsalt, til kød og al slags mad.
-
Blanding af fem forskellige slags peber; to slags sort, grøn, hvid og rosa. Velegnet til al slags mad.
-
Lavet med frisk ramsløg fra de bornholmske skove og en middelhavs salt fra Korsika. Velegnet som bordsalt, til kød og al slags mad.
-
Lavet med en spansk rødvin på en grov middelhavssalt. Velegnet som bordsalt, til dressinger og al slags mad.
-
Røget efter bornholmske traditioner over bøge- og elletræ. Velegnet som bordsalt.
-
Helt perfekt hverdagsblanding, der med sin kraftige pebersmag og undertonerne af de andre krydderier, komplimenterer den maden uden at overdøve den.