Vin

Du er her:Hjem->Andre produkter->Vin
 • Udseende Vinen fremtræder i en dyb rubinrød farve
  Aroma En kompleks aroma af røde frugter, såsom hindbær, blomme og morello kirsebær, der udvikler sig til en mere krydret buket med vanilje og nelliker.
  Smagsnoter Den har en sprød, tanninet smag, der overtrækker ganen i en mild varme.
  Passer til Serveres med krydrede forretter, stegt kød, vildt og moden ost.
  Beskrivelse Valpolicella DOC Classico Superiore “Persegà” er fremstillet på Corvina-, Corvinone- og Rondinelladruer, som omhyggeligt er udvalgt og håndplukket i begyndelsen af oktober fra vinstokke i Valpolicella Classico-området, i byen Marano di Valpolicella. “Persegà” vinmarken ligger 250 meter over havets overflade og dækker 1,2 hektar. Jorden er leret og kalket. Antolini brødredne vælger ikke druer til Amarone på denne mark, men de bruger dem alle til at producere Valpolicella Superiore. Umiddelbart efter plukning presses druerne og gæres i 7-10 dage i stålbeholdere ved kontrolleret temperatur. Efter at vinificeringen er færdig, overlades vinen til ældning i gamle ege-tønder i 12 måneder og hældes efterfølgende på flaske. Hvert år produceres 6000/7000 flasker med Valpolicella DOC Classico Superiore “Persegà”, som sælges i Bourgogne-flasker på 750 ml, forseglet med en naturlig kork. Valpolicella DOC Classico Superiore “Persegà” har en rubinrød farve og en kompleks aroma af røde frugter, såsom hindbær, blomme og morello kirsebær, der udvikler sig til en mere krydret buket med vanilje og nelliker. Det har en sprød, tanninet smag, der overtrækker ganen i en mild varme.
  Den anbefalede serveringstemperatur er 18 ° C og den kan serveres med krydrede forretter, stegt kød, vildt og moden ost.
 • AVIVA er produceret under den spanske sol af druerne Airén og Muscato. AVIVA er en frisk, naturlig og lav alkoholisk mousserende vin med en delikat, sødlig og frugtig smag. De farverige bobler kan nydes som velkomsdrink, til fester, som partystarter, drinks- og cocktailmixer eller som et festligt indsalg.
 • AVIVA Gold

  DKK119,00
  AVIVA er produceret under den spanske sol af druerne Airén og Muscato. AVIVA er en frisk, naturlig og lav alkoholisk mousserende vin med en delikat, sødlig og frugtig smag. De farverige bobler kan nydes som velkomsdrink, til fester, som partystarter, drinks- og cocktailmixer eller som et festligt indsalg.
 • AVIVA er produceret under den spanske sol af druerne Airén og Muscato. AVIVA er en frisk, naturlig og lav alkoholisk mousserende vin med en delikat, sødlig og frugtig smag. De farverige bobler kan nydes som velkomsdrink, til fester, som partystarter, drinks- og cocktailmixer eller som et festligt indsalg.
 • AVIVA Rose

  DKK119,00
  AVIVA er produceret under den spanske sol af druerne Airén og Muscato. AVIVA er en frisk, naturlig og lav alkoholisk mousserende vin med en delikat, sødlig og frugtig smag. De farverige bobler kan nydes som velkomsdrink, til fester, som partystarter, drinks- og cocktailmixer eller som et festligt indsalg.
 • Udseende Fremstår i en ren lys farve med gyldne reflektioner og smukke bobler Aroma Bouquetten er blød og med aromaer af modne frugter, citrus og honning.
  Smagsnoter Smagen er frisk, rund og med en velafbalanceret syrlighed. Lang og intens finish og med en elegant eftersmag.
  Passer til Denne vin går perfekt til fisk, skaldyr og lyst kød
  Beskrivelse Denne Cava fra Alcardet er en brut med sødme.
  Denne vin serveres bedst meget kold og er perfekt til at blive serveret i en isspand på terrassen. Optimal serveringstemperatur: 5-7 grader.
 • Udseende Vinen fremstår i en smuk lyserød, nærmest pink, farve
  Aroma Sødlig og ren bouquet med en dejlige aromaer af granatæbler, mango og med hints af blomster.
  Smagsnoter I smagen er denne en ren rosé-zinfandel. En rund og blød vin med skønner noter af kandiseret frugt, jordbær og hindbær.
  Passer til Denne skønne rosévin er perfekt til at servere i en isspand på terrassen eller som appetizer til de varme grillaftener. Kan også serveres til desserten.
  Beskrivelse Denne klassiske White Zinfandel er lavet på 100% Zinfandel druer. Dens sødlige duft og smag er klassisk for netop zinfandel – og det går så absolut igen på de bedste måder i denne rosé.
  For fuldt ud af kunne nyde denne White Zinfandel, bør den serveres koldt i en isspand ved 5-7 grader.
 • Udseende Fremstår med en smuk lys pink farve
  Aroma Bouquetten er veldduftende af frugt og blomster.
  Smagsnoter I smagen er den afrundet; god syre med saftige, frugtrige hints.
  Passer til Meget god som aperitif og meget behagelig som en vin, der skal drikkes under hele måltidet. Foreslået med fersk- og saltvandsfisk.
  Beskrivelse Denne skønne rosé med blide bobler er lavet på 55% Corvina, 35% Rondinella, 10% Molinara. Druerne er nøje udvalgt og håndplukket. Efter plukning bliver de presset mildt og gennemgår en langsom fermentering opbrusning i tanke under pres – efter Charmat-metoden. Vinen aldres på flaske i 6 måneder før den frigives til salg.
  Denne Chiaretto fremstår med en smuk lys pink farve. Bouquetten er veldduftende af frugt og blomster. I smagen er den afrundet; god syre med saftige, frugtrige hints.
  Serveringsforslag: Meget god som aperitif og meget behagelig som en vin, der skal drikkes under hele måltidet. Foreslået med fersk- og saltvandsfisk.
  Bedst at drikke som ung. Serveringstemperatur for fuldt ud at nyde den fremragende duft: mellem 8°C og 10°C.
 • Udseende Vinen fremtræder i en frisk lys gul farve
  Aroma Elegant og kompleks bouquet med meget fine aromaer, der bevæger sig i registret over lyse frugter (specielt pære).
  Smagsnoter I smagen har den en dejlig koncentration og er med en interessant dybde for en ung vin, der repræsenterer storslået dens betegnelse ‘Petit Chablis’.
  Passer til Perfekt ledsager til koldt kød, forretter eller som aperitif.
  Beskrivelse Denne lækre Petit Chablis fra Domaine Ellevin er lavet på 100% Chardonnay. Serveringstemperatur for fuldt ud at nyde denne fremragende vin: nedkølet ved 8°C – 10°C eller ved 14°C til koldt kød.
 • Udseende Denne Torrontes fremstår i en flot lys halmgul farve med grønlige nuancer
  Aroma Bouquetten er frisk og har alligevel en kraftig frugtbuket. Vinen lugter af eksotiske frugter og gule frugter fra lokale regioner ledsaget af aromaer af ristede mandler og grønne valnødder.
  Smagsnoter Smagen har de samme nuancer, efterklangen er utroligt saftig og koncentreret smøragtig. En vin, der giver dig lyst til et glas mere.
  Passer til Vinen er perfekt til forretter, fisk og skaldyr, men kan også parres med tapas og charcutteri.
  Beskrivelse Denne smukke hvidvin fra Michel Weingut er lavet på 100% Pinot Gris Druerne til skønne vin er vokset i den midterste del af skråningen i Soberheimer Domberg. Jorden er opbygget af både Permiske og nylige istidssedimenter. Det perfekte fundament til denne noble vin. Den mineralske jord giver en tæt finish på ganen.
  Ideel drikke temperatur 9-11°C
 • Udseende Vinen fremtræder i en silkeblød honningfarve med rødligt skær Aroma En intens og kompleks bouquet af vilde blomster, chokolade, honning og modne bær. Smagsnoter Denne Tawny fremviser en overdådig og kompleks række af smage, som kombinerer vilde blomster med chokolade, nødder og honning. Den repræsenterer en form for kunst, hvor smagen vækker ens sanser. Passer til Perfekt til foie-gras, stærke ost og fiskeretter. Ideel til desserter med frugt eller créme caramel. Serveres let køligt.
  Beskrivelse Denne lækre Tawny fra Quinta de Marrocos er lavet på 20% Tinta Barroca, 10% Tinta Roriz, 30% Touriga Franca og 40% Tinta Amerela. I 10 år har denne portvin ligget på egetræfade i kældrenene hos Quinta de Marrocos. En elegant portvin, der er rig på tørret frugt, chokolade og nøddearomaer. Er klar til at drikke. Denne tawny fra Quinta de Marrocos viser en form for overlegen kvalitet. Ufiltreret. Flasken skal beskyttes mod lys og fugtighed ved en konstant temperatur (16°C til 18°C). For fuldt ud at nyde al dens skønhed foreslår vi, at du afkøler den lidt inden servering.
  Serveringstemperatur for fuldt ud at nyde denne fremragende vin: mellem 12°C og 14°
 • Udseende Dyb rubinrød farve med mørke nuancer Aroma Lys bouquet med aroma af solbær, vanilje og peber
  Smagsnoter Du får en stor smagsoplevelse, hvor du både vil kunne opleve frugt, krydderier, kanel og pebermynte. Fremtrædende smag af fransk eg, som den har fået efter at have lagt på fad i 14 måneder. Medium surhed og en dejlig lang finish.
  Passer til Passer til Oksekød, vildt, lammekød og fjerkræ
  Beskrivelse: Denne lækre Rawen Gran Reserva fra Ravanal er lavet på 100% Cabernet Sauvignon. Hos vinene fra Ravanal får man rigtig meget vin for pengene. Gode og dybe smage på selv de yngste af vinene. Det anbefales at man lader vinen ilte lidt for at få den fulde smagsoplevelse.
  Serveringstemperatur for fuldt ud at nyde denne fremragende vin: 18°C .
 • Udseende Denne rosé fremstår i en meget smuk lyserød farve
  Aroma Smuk aromatisk bouquet med noter af hvid frugt og citrusfrugter.
  Smagsnoter Meget fin i smagen og underbygger de samme aromatiske toner med en meget god længde.
  Passer til Perfekt til aperitif eller til terrassen
  Om vinen
  Denne skønne Grand Réserve rosé fra Roudil Jouffret er lavet på Grenache, Syrah, Rolle (Vermentino) og Caladoc Vinificering: Direkte presning, 15 dage macerering ved 0 ° C, kold bundfældning (klarning af safterne før gæring), lav temperaturfermentering, racking (under nitrogeninjektion for total beskyttelse mod oxidation), tangentiel filtrering. Aldring: 3 à 6 måneder på «lies fines».
 • Udseende Fremstår i dyb lilla farve
  Aroma Interessant bouquet med duft af af brombær og solbær.
  Smagsnoter Halvtør, krydret og karakterfuld. En harmonisk vin med en kraftig struktur og intensiv smag og duft af brombær og solbær.
  Passer til Perfekt til kødretter, vildt samt til milde oste.
  Beskrivelse Western Cellars produceres i Central Valley i Californien. For at kunne tilfredsstille kundernes krav til en ensartet kvalitet år efter år, har man her valgt at opkøbe vin fra forskellige producenter i området, for derefter at blande vinene til det færdige produkt. Denne rødvin bliver fremstillet af Zinfandel druen, som har nydt godt af Californiens varme og tørre klima.