Gavekurve

Du er her:Hjem->Andre produkter->Gavekurve

Skal du bruge en gavekurv, en lille værtindegave eller firmagaver, så har vi noget i alle prisklasser.
Kontakt os gerne for specielle ønsker eller større ordre.

  • Med denne gaveæske kan du sprede glæde med økologiske rosé vingummier. Gaveæsken indeholder 2 produktæsker Hyldeblomst vingummi formet som diamanter og en Mix edition med blandede rosé vingummier. Alle produkter er lavet med rosévin og uden laktose, gluten og gelatine fra dyr. Veganske vingummier.
  • Med denne gaveæske kan du sige TAK med økologiske rosé vingummier. Gaveæsken indeholder 2 produktæsker Hyldeblomst vingummi formet som diamanter og en Mix edition med blandede rosé vingummier. Alle produkter er lavet med rosévin og uden laktose, gluten og gelatine fra dyr. Veganske vingummier.
  • Med denne gaveæske kan du glæde Verdens Bedste person. Gaveæsken indeholder 2 æsker med økologiske rosé vingummier: Jordbær vingummier formet som roser og en Mix udgave med blandede rosé vingummier. Der anvendes kun økologiske og naturlige ingredienser i alle vores produkter, der er fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr. Veganske vingummier.
  • Sig TILLYKKE med denne gaveæske, hvor du kan glæde en person med økologiske rosé vingummier. Gaveæsken indeholder 2 æsker med vingummier: en Mix edition med blandede vingummier og hindbær rosé vingummier formet som hjerter. Der anvendes kun økologiske og naturlige ingredienser i alle vores produkter, som er fri for gluten, laktose og gelatine fra dyr.  
Go to Top