Laks

Får I spist fisk nok? Jeg må indrømme, at vi nok ikke spiser så meget, som vi burde, men vi får det da ind imellem.
En af de fisk jeg bedst kan lide er laks. Se lige alle de farver  og så tager det kun 30 minutter at lave.

Ingredienser:

4 stykker laks
3 porrer
1 stor håndfuld spinat
1 rød peberfrugt
10 cherrytomater
1 bundt asparges
Lidt olie
Årsdale blanding
Brændenælde salt
Peber

Fremgangmetode:

Vask og skær alle grøntsagerne ud og læg dem i et stort fad smurt med lidt olie. Læg asparges ved siden af. Personligt er jeg ikke så glad for skindet på fisken, så jeg skærer det altid væk. Men det kan man jo gøre som man vil. Krydder fisken på begge sider med Årsdale blanding, brændenælde salt og peber, og læg den oven på grøntsagerne.
Det skal have ca. 20 minutter i ovnen på 200 grader.

Vi fik kartofler og hollandaise sauce til, og her er jeg så lidt doven og bruger pulver udgaven - lige den del er måske ikke det sundeste, men alt det grønne gør vel op for det (bilder jeg mig ind )