Velkommen

Puk’s Delikatesser er en lille familiedrevet bornholmsk virksomhed, hvor der bliver fremstillet specialiteter i verdensklasse. Alle produkter bliver håndlavet efter gamle traditioner, og jeg bruger ingen tilsætningsstoffer. Ydermere er alle produkter fri for gluten og mælkeprodukter. Hvis du mangler inspiration til at bruge mine produkter, kan du finde lækre og sunde opskrifter her på hjemmesiden og lade dig inspirere af mit madunivers.

Kommende aktiviteter:

Ferie for alle, Herning, Herning D. 23/02 - 25/02
Feriemesse med alt hvad du kan drømme om af ferier. Vi er med under Bornholms udstilling, hvor I kan smage alle vores produkter.
Smag i Sorø, Sorø D. 25/03 - 25/03
Få en hyggelig dag på Sorø husholdningsskole.
Kulinarisk Sydfyn, Svendborg D. 23/06 - 24/06
Fødevare marked i Svendborg med alt hvad hjertet begærer <3
Bolig, mad og design Forum København, Frederiksberg C D. 19/10 - 21/10
Livsstilsmesse med alverdens bolig interiør, gastronomi og oplevelser. Vi står selvfølgelig klar med en masse smagsprøver :)
Bolig, mad og design Aalborg, Aalborg Ø D. 02/11 - 04/11
Livsstilsmesse med alverdens bolig interiør, gastronomi og oplevelser. Vi står selvfølgelig klar med en masse smagsprøver :)

Vores Smileyer

Vi tilstræber altid at have fuldstændig styr på håndteringen af fødevarer, rengøring og vedligeholdelse. Derudover lægger vi stor vægt på at informere om indholdet i vores produkter. Læs selv vores kontrolrapporter ved at klikke på billedet.